Kövesdán Kft.

Lakatos műhely

Elem fényezés már 30.000 Ft + Áfá-tól! További információért hívja a +36-70-4500-526 telefonszámot, vagy foglaljon időpontot —>

A minőségi anyagoknak köszönhetően az autófényezés munkaideje lerövidül, sok esetben ez nem több mint 1-2 munkanap. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez.

Karosszéria javítására, illetve az elemek fényezésére teljes körű garanciát vállalunk.

Természetesen cégünk nem csak apróbb sérülések javítására specializálódott, lehetőség van teljes autó, motor fényezésére, illetve spotfényezésre.

A spot fényezést azokban az esetekben használjuk, ha a sérülés nem túl mély valamint a fényezendő terület elhelyezkedése lehetővé teszi a spot fényezés alkalmazását. Ennél a javítási technológiánál nincs szükség a teljes elem fényezésére, a javítás az elemen belül történik, ezáltal nem változik a rétegvastagság, nincs értékcsökkenés.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink elégedettségére és az általunk elvégzett munka első osztályú minőségére.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek minden gépkocsi-típus javítása, fényezése területén, szaktudásukat folyamatosan a kor elvárásainak megfelelően belső és külső oktatás formájában fejlesztjük, így probléma megoldó képességük igen magas szintű a különböző javítási, fényezési technológiák területén. Produktív feladatokat ellátó karosszéria lakatos illetve autófényező kollégáink 5-20 éves munkatapasztalattal rendelkeznek.

Kedvezményes ajánlatunk:

300.000 Ft feletti javítás megrendelése esetén a gépkocsi javításának idejére rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel csere gépkocsit tudunk biztosítani. /Kivéve , ha a biztosító fizeti./ Sőt, ha nekünk felróható okból határidőre nem készül el gépkocsija, a többlet napokra a bérautó költsége cégünk ajándéka!

Szolgáltatásaink:

  • Lakatos munkák
  • Elem fényezés
  • Fényszóró felújítás
  • Polírozás
  • Bérfújás
  • Bérautó